Vodovodna i kanalizaciona mreža je današnjica svakog stambenog i poslovnog objekta.

Sve vrste kvarova koji se jave na vodovodnim i kanalizacionim sistemima VKB PROFI će otkloniti u najkraćem mogućem roku.

U svakom trenutku na raspolaganju je naš tim iskusnih majstora koji su spremni  da uvek priskoče u pomoć, jer hitne intervencije ne mogu da čekaju!!!

Napominjemo da je VKB PROFI tim vodoinstalatera specijalizovan za pružanje vodoinstalaterskih usluga u bilo kom prostoru, tako da mogu biti angažovani i u stambenim zgradama, odnosno stanovima i porodičnim kućama, ali i u firmama, odnosno u poslovnim objektima, i na bilo kom drugom mestu.

Standardne vodoinstalaterske usluge koje pruža VKB PROFI obuhvataju, postavku vodovodne i/ili kanalizacione mreže, otklanjanje kvarova na vodovodnoj i/ili kanalizacionoj mreži, montažu sanitarija i galanterije, montažu i demontažu bojlera, montažu i demontažu ventila, zamenu pločica, odnosno celokupnog vodovodnog i/ili kanalizacionog sistema u svakom objektu, odgušenja i snimanja kanalizacije, snimanje vodovodne instalacije, mašinska odgušenja sudopere, slivnika i svih odvoda, i sve ostalo što spada u oblast rada profesionalnog vodoinstalatera.

Po zahtevu klijenata možemo izvršiti kompletnu adaptaciju kupatila, gde bi majstori prvo izašli na teren i na osnovu viđenog stanja i zahteva vlasnika izvršili procenu i pripremili ponudu koja bi sadržala informacije o ceni, toku radova i predviđenom vremenu radova.

Postavka kade, tuš kabine, zamena bidea, pisoara, lavaboa, ugradnih i nadgradnih vodokotlića, kao i postavka ostalih kupatilskih elemenata  spade u oblast rada vodoinstalatera VKB PROFI.

Vodoinstalaterske usluge VKB PROFI